ADVIECO 

Startside Feedback Indhold Søg                         

Rådgivning
 

 

Op
SPARRING
GENERATIONSSKIFTE
OMSTRUKTURERINGER
SKATTERÅDGIVNING
START AF VIRKSOMHED

 

Eksempler på rådgivning er illustreret nedenfor:

SPARRING

Sparring kan være en engangsopgave, hvor vi foretage en analyse af virksomheden, som grundlag for en diskussion af virksomhedens tilstand og udviklingspotentiale. Det kan også være en løbende proces, hvor vi periodisk gennemgår virk-somheden og ud fra tilstedte informationer. Denne løbende rådgivning vil altid indgå som en del af vores administrative assistance.

 

GENERATIONSSKIFTE

Når en virksomheds ejer ønsker at trække sig tilbage, skal virksomheden overdrages til en ny ejer, der kan videreudvikle virksomheden. Desværre ses det ofte i dag, at virksomhederne i stedet må lukke. At et generationsskifte bliver gennemført bedst muligt er af afgørende betydning for de tidligere ejere samt for virksomhedens fremtid.

 

OMSTRUKTURERINGER

Køb/salg af virksomhed samt interne omstruktureringer. Viden om værdiansættelse, skattemæssige konsekvenser og kontakt til andre rådgivere som advokat og revisor.

 

SKATTERÅDGIVNING

Skatterådgivning for såvel personer som alle typer af virk-somheder herunder føring af skattesager, skatteberegninger udarbejdelser af selvangivelser mv.

 

OPSTART AF VIRKSOMHED

Hvad skal der til? Opstart af administration, udarbejdelse af budgetter, mål for den nye virksomhed, personalestrategi, informationsstruktur mv.

 

Send e-mail til duedahl.niels@mail.tele.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Copyright © 2002 ADVIECO, økonomisk rådgivning og administration
Senest opdateret: 15. May 2002